Kølemontør på Sjælland

Vi er din erfarne kølemontør af køleanlæg og aircondition på Sjælland

Vi udfører køling til industri, landbrug & servicesektoren, samt køl- og fryserum til storkøkkener, hoteller og supermarkeder mm. på Sjælland.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – RING 55 50 13 06

KLIMASTYRING TIL
ALLE BEHOV

Jensen Køleteknik har gennem mere end 50 år leveret og monteret klimastyringsløsninger for kunder på hele Sjælland. Vi har stor erfaring med udarbejdelse af skræddersyede løsninger til såvel større erhverv som institutioner af enhver art.

Stor ekspertise indenfor køl og klima
Jensen Køleteknik har eksisteret i mere end 50 år, og vores mange år i branchen vidner om vores høje serviceniveau og kvalitet.

Vi har gennem årene leveret en lang række forskellige løsninger inden for køl og klima til tilfredse kunder inden for industrien, landbruget, IT og detailhandlen.

Vi bryster os af at finde de bedste løsninger til vores kunders behov, og har den nødvendige ekspertise på området til at kunne udarbejde skræddersyede løsninger til komplekse opgaver.

AIRCONDITION / KLIMAANLÆG

Med et klimaanlæg får du effektiv klimastyring til hjemmet eller arbejdspladsen. Nogle hjem holder utroligt godt på varmen om sommeren, og et kontor fyldt med tændte computere kan i sommervarmen gå hen og blive ulideligt.

Læs mere

Køleanlæg

Hos Jensen Køleteknik har vi specialiseret os i at udarbejde køleløsninger til industrien, landbruget og servicesektoren. Vi laver skræddersyede løsninger til enhver form for erhverv og sikrer os, at vi vi leverer den optimale løsning.

Læs mere

Køleinventar

Hos Jensen Køleteknik leverer og monterer vi køleinventar til erhverv på hele Sjælland. Vi benytter os primært af køleinventar fra Carrier som er en af de største leverandører på det Europæiske marked og derfor et mærke du kan stole på.

Læs mere

VI LÆGGER VÆGT PÅ DIN TRYGHED MED FØLGENDE CERTIFICERINGER, godkendelser OG MEDLEMSSKABER

KØLELØSNINGER
TILPASSET DINE BEHOV

Hos Jensen Køleteknik ved vi, at vores kunders behov varierer fra gang til gang, og at en standard løsning sjældent er fyldestgørende.

Netop derfor har vi specialiseret os i at udforme skræddersyede løsninger, der i samarbejde med dig tilpasses nøjagtigt de nedkølingsbehov du måtte have.

Efter en grundig gennemgang og projektering af din opgave sammensætter vi et system til dig, og udarbejder selv visse dele af anlægget i vores eget professionelle værksted.

På denne måde er du sikret kvalitet fra a-z!

Efter installationen sørger vi for, at hele systemet er nøjagtigt kalibreret, så du får den mest optimale drift.

Vi sørger med jævne mellemrum for serviceeftersyn af dit anlæg, og skulle du opleve problemer med dit system, står vi til rådighed døgnet rundt alle årets 365 dage.

Køleløsning udføres af kølemontor på Sjælland

KØLEANLÆG TIL
PROCESKØLING

Har din virksomhed behov for et anlæg til proceskøling, leverer og monterer vi gerne et driftsikkert anlæg til din produktion.

Hos Jensen Køleteknik er vi eksperter indenfor installation af anlæg til proceskøling, og vi har blandt andet leveret løsninger til gartnerier, slagterier og produktion inden for landbruget.

Hvad enten du skal have leveret et helt nyt anlæg eller have ombygget dit eksisterende, står vi til rådighed.

Vi bruger kun materialer og udstyr af højeste kvalitet til udformning af vores løsninger, og med vores store erfaring på området, kan du være sikker på at få et anlæg, der opfylder alle de krav du måtte have.

Desuden har vi som certificeret kølemontør den nødvendige ekspertise til at udføre serviceeftersyn af de fleste køleanlæg.

Køleanlæg installeres af kølemontør på Sjælland

Vi tilbyder

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller ydelser, kan du kontakte os via telefon, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud

Køleanlæg

Køle- & fryserum

Klimaanlæg / aircondition

Service og eftersyn

Varmepumper

ENERGIRENOVERING

ring til os på 55 50 13 06

Brugt og godt

Vi har løbende brugte dele til salg, så du kan gøre en god handel i forhold til din køleinstallation eller reparation af denne.

Se brugt elementer