Energioptimering til erhverv

Energioptimering af køle-/fryseanlæg

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – RING 55 50 13 06

ENERGIOPTIMERING TIL ERHVERV MED NY TEKNOLOGI

Hos Jensen Køleteknik går vi op i at skabe de mest effektive systemer for vores kunder. Det gør vi af både hensyn til miljøet og kundens årlige varmebudget. Ny teknologi gør det nu muligt at opnå en betydelig besparelse på energiforbruget på køle-/fryseanlæg. Vi foretager energioptimering til erhverv ud fra den nyeste teknologi, så kundens regning gøres grønnere og billigere.

Varmepumper i Næstved

NY FORBEDRET VENTILATOR MOTOR

Der er kommet ny teknologi på markedet for ventilatorer, der anvendes i henholdsvis køle- og fryseanlæg.

De mest anvendte ventilator motorer på nuværende tidpunkt er Q-, skyggepol- eller spaltpol-motorer, kært barn har mange navne. Denne motor er utrolig udbredt grundet den billige pris, men er til sammenligning med den nye IQ motor meget ineffektiv.

Motoren er opbygget af en jernkerne og viklet med kobber, som optager energi, der omdannes til varme. Eksempel: For at få 7 Watt ud på akslen skal motoren tilføres ca. 31 Watt fra nettet.

IQ er navnet på en ny superenergibesparende motor. Og “I” står for intelligens. Den nye motor skal ikke tilføres ret mange Watt fra nettet for den samme ydelse som de gamle motorer. Eksempel: For at få 7 Watt ud på akslen skal motoren blot tilføres 3 Watt fra nettet.

ENKEL OG NEM UDSKIFTNING

Udvendigt ligner IQ motoren de gamle motorer, og den er enkel og nem at installere.

Indvendigt er der dog en verden til forskel. Teknologisk er det en højt ydende DC motor, som kombineret med en elektronisk styring giver en utrolig høj virkningsgrad med en energibesparelse på ca. 50-70%.

Bliv klogere på køleløsninger med Jensen Køleteknik. Læs blandt andet om køletårn, Co2 køleanlæg eller frikøling.

Skulle du have interesse for energioptimering til dit erhverv, og dermed penge, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Skriv til os via formularen her på siden eller ring til os.

ring til os på 55 50 13 06

Leverandører

VI LIGGER VÆGT PÅ DIN TRYGHED MED FØLGENDE CERTIFICERINGER, GODKENDELSE OG MEDLEMSSKABER

Brugt og godt

Vi har løbende brugte dele til salg, så du kan gøre en god handel i forhold til din køleinstallation eller reparation af denne.

Se brugte elementer