Energirenovering

Energioptimering af køle-/fryseanlæg

Certificeret kølemontør

Dækning på hele Sjælland 

Mere end 45 års erfaring

Spar penge med ny teknologi

Hos Jensen Køleteknik går vi op i at skabe de mest effektive systemer for vores kunder, både af hensyn til miljøet og kundens årlige varmebudget. Ny teknologi gør det nu muligt at opnå en betydelig besparelse på energiforbruget på køle-/fryseanlæg.

Ny forbedret ventilator motor

Der er kommet ny teknologi på markedet for ventilatorer, der anvendes i henholdsvis køle- og fryseanlæg.

De mest anvendte ventilator motorer på nuværende tidpunkt er Q-, skyggepol- eller spaltpol-motorer, kært barn har mange navne. Denne motor er utrolig udbredt grundet den billige pris, men er til sammenligning med den nye IQ motor meget ineffektiv.

Motoren er opbygget af en jernkerne og viklet med kobber, som optager energi, der omdannes til varme. Eksempel: For at få 7 Watt ud på akslen skal motoren tilføres ca. 31 Watt fra nettet.

IQ er navnet på en ny superenergibesparende motor. Og "I" står for intelligens. Den nye motor skal ikke tilføres ret mange Watt fra nettet for den samme ydelse som de gamle motorer. Eksempel: For at få 7 Watt ud på akslen skal motoren blot tilføres 3 Watt fra nettet.

Enkel og nem udskiftning

Udvendigt ligner IQ motoren de gamle motorer, og den er enkel og nem at installere.

Indvendigt er der dog en verden til forskel. Teknologisk er det en højt ydende DC motor, som kombineret med en elektronisk styring giver en utrolig høj virkningsgrad med en energibesparelse på ca. 50-70%.

Skulle du have interesse for at spare energi, og dermed penge, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Skriv til os via formularen her på siden eller ring til os.

Ring til os i dag på  55501306

Leverandør

Ventilatorer importeret af Ebmpapst.

Book et møde, kontakt os i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Medlemsskaber og certificeringer

Medlem af AKB 

Medlem af Dansk Industri 

ISO 9001 certificeret