Energirenovering

Energioptimering af køle-/fryseanlæg

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Spar penge med ny teknologi

Hos Jensen Køleteknik går vi op i at skabe de mest effektive systemer for vores kunder, både af hensyn til miljøet og kundens årlige varmebudget. Ny teknologi gør det nu muligt at opnå en betydelig besparelse på energiforbruget på køle-/fryseanlæg.

Ny forbedret ventilator motor

Der er kommet ny teknologi på markedet for ventilatorer, der anvendes i henholdsvis køle- og fryseanlæg.

De mest anvendte ventilator motorer på nuværende tidpunkt er Q-, skyggepol- eller spaltpol-motorer, kært barn har mange navne. Denne motor er utrolig udbredt grundet den billige pris, men er til sammenligning med den nye IQ motor meget ineffektiv.

Motoren er opbygget af en jernkerne og viklet med kobber, som optager energi, der omdannes til varme. Eksempel: For at få 7 Watt ud på akslen skal motoren tilføres ca. 31 Watt fra nettet.

IQ er navnet på en ny superenergibesparende motor. Og “I” står for intelligens. Den nye motor skal ikke tilføres ret mange Watt fra nettet for den samme ydelse som de gamle motorer. Eksempel: For at få 7 Watt ud på akslen skal motoren blot tilføres 3 Watt fra nettet.

Enkel og nem udskiftning

Udvendigt ligner IQ motoren de gamle motorer, og den er enkel og nem at installere.

Indvendigt er der dog en verden til forskel. Teknologisk er det en højt ydende DC motor, som kombineret med en elektronisk styring giver en utrolig høj virkningsgrad med en energibesparelse på ca. 50-70%.

Skulle du have interesse for at spare energi, og dermed penge, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Skriv til os via formularen her på siden eller ring til os.

Ring til os i dag på 55 50 13 06

Ventilatorer importeret af Ebmpapst.

Ebmpabst leverandør af ventilatorer

Vi ligger vægt på din tryghed med følgende certificeringer og medlemsskaber:

Medlem af AKB

Medlem af Dansk Industri

ISO 9001 certificeret

Medlem af TEKNIQ

Kontakt informationer

Jensen Køleteknik I/S leverer og monterer køleløsninger for private og erhverv på hele Sjælland. Vi er certificeret kølemontør, og har mere end 50 års erfaring inden for branchen.

Adresse

Herluflillevej 23 - 4160 Herlufmagle

Ring til os