MONTERING OG SERVICE PÅ KLIMAANLÆG/AIRCONDITION

Vi tilbyder levering, montering og service på klimaanlæg/airconditionanlæg

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – RING 55 50 13 06

EFFEKTIV TEMPERATURSTYRING

Med et klimaanlæg får du effektiv klimastyring til hjemmet eller arbejdspladsen. Nogle hjem holder utroligt godt på varmen om sommeren, og et kontor fyldt med tændte computere kan i sommervarmen gå hen og blive ulideligt.

Hos Jensen Køleteknik er vi specialister i at diagnostisere dine behov for nedkøling, og udarbejde den bedst mulige løsning.

Varmepumper i Næstved

Vi tilbyder

Levering, montering og serviceeftersyn af

Aircondition/klimaanlæg

ring til os på 55 50 13 06

FORHANDLER AF DAIKIN KLIMAANLÆG

Hos Jensen Køleteknik samarbejder vi kun med producenter, der leverer kvalitetsprodukter hver gang. Netop af denne grund har vi valgt at forhandle Daikin klimaanlæg.

Når vi leverer og monterer airconditionanlæg fra Daikin ved vi, at vi kan stå inde for kvaliteten, og vores kunders tilfredshed vidner om, at vi har valgt rigtigt med Daikin som vores faste leverandør.

Forskellige varmepumper i Næstved

Leverandører

VI LIGGER VÆGT PÅ DIN TRYGHED MED FØLGENDE CERTIFICERINGER, godkendelser OG MEDLEMSSKABER

AIRCONDITION TIL HJEMMET

På trods af forholdsvist milde somre i danmark kan der i visse hjem blive utroligt varmt i sommerperioden, og ønsker man bedre kontrol over temperaturen i hjemmet eller i sommerhuset, kan et klimaanlæg være den rette løsning.

Med et airconditionanlæg kan man hurtigt og effektivt nedkøle sit hjem, så temperaturen igen er til at holde ud.

Hos Jensen Køleteknik leverer og installerer vi monterbare klimaanlæg til ophængning i de rum man ønsker nedkølet.

Vi kan enten udarbejde en simpel split løsning til nedkøling af eksempelvis stuen, eller en multi-split løsning, hvor der installeres flere anlæg i de forskellige rum, der ønskes nedkølet.

Har du spørgsmål vedrørende installation af aircondition, eller skal du have rådgivning vedrørende en konkret løsning på dit nedkølingsbehov, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller via telefon.

ring til os på 55 50 13 06

KOMMERCIELLE LØSNINGER

Hos Jensen Køleteknik har vi gennem flere årtier leveret klimaanlæg til erhverv på hele Sjælland.

Er du på udkig efter en kommerciel løsning til eksempelvis restauranter, kontorer eller butikker skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Vi udarbejder løsninger, der er fuldstændigt skræddersyet til de behov du har, og har på baggrund af vores store erfaring inden for feltet altid en løsning i ærmet i tilfælde af uforudsete problemer.

Vi benytter os af Daikin klimaanlæg, der er kendt i branchen for deres uovertrufne kvalitet. Med et Daikin anlæg kan vi forsikre dig om, at holdbarheden og ydeevnen er i topklasse.

Hvis du skal have udarbejdet en kommerciel klima løsning kan du tage kontakt til os og aftale et møde, hvor vi kommer ud og besigtiger opgaven.

Vi kan kontaktes via formularen her på siden, eller på telefon 55 50 13 06

Brugt og godt

Vi har løbende brugte dele til salg, så du kan gøre en god handel i forhold til din køleinstallation eller reparation af denne.

Se brugt elementer