KØLEANLÆG TIL ERHVERV

Køleanlæg til vandkøling og proceskøling til industrien, landbruget og servicesektoren.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – RING 55 50 13 06

KØLEANLÆG TIL VAND- OG PROCESKØLING FOR ALLE BEHOV

Med vand- og proceskøling holder du temparaturerne ned, når større maskiner arbejder. Dette er med til at sikre velfungerende maskiner, men også et godt arbejdsmiljø.

Hos Jensen Køleteknik har vi specialiseret os i at udarbejde køleløsninger til industrien, landbruget og servicesektoren. Vi laver skræddersyede løsninger til enhver form for erhverv og sikrer os, at vi gennem en tæt dialog med dig kommer frem til den mest optimale løsning for dine behov.

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder hos Jensen Køleteknik til både vand- og proceskøling. Bliv også klogere på køletårn.

Varmepumper i Næstved

Vi tilbyder

Kunne du tænke dig at komme i dialog med os omkring installation af et nyt køleanlæg, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Installation og service af:

Vandkølede chillere

Luftkølede chillere

ring til os på 55 50 13 06

KØLEANLÆG TILPASSET DIT ERHVERV

Hos Jensen Køleteknik har vi erfaring med installation af køleanlæg til en lang række erhverv. Vi kan blandt andet udarbejde løsninger til fødevarebearbejdning og lagring, medicinalvareindustrien, landbruget, datacentre og generel områdekøling.

Lad os hjælpe dig med at få opbygget et godt køleanlæg, der holder de rette områder på den rigtige temperatur. Vi skræddersyer løsninger til alle vores kunder, hvorfor vi helt sikkert også kan opbygge en god løsning med vand- og proceskøling.

Vi kan både tilbyde vores ekspertise til private og erhverv. Dog er det typisk erhvervskunder, der behøver vores hjælp, da vores ydelser dækker over større projekter, vedligehold og reparationer. Vi tilbyder nemlig både:

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe med én af ovenstående områder, eller hvis du har spørgsmål eller henvendelser om andre typer af kølingsapparater og -processer.

ring til os på 55 50 13 06

Forskellige varmepumper i Næstved

Leverandører

VI LIGGER VÆGT PÅ DIN TRYGHED MED FØLGENDE CERTIFICERINGER, godkendelser OG MEDLEMSSKABER

Brugt og godt

Vi har løbende brugte dele til salg, så du kan gøre en god handel i forhold til din køleinstallation eller reparation af denne.

Se brugte elementer