JENSEN KØLETEKNIK

Leverandør og montør af køleanlæg siden 1967

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – RING 55 50 13 06

OM JENSEN KØLETEKNIK

Jensen Køleteknik er et autoriseret el- og kølefirma, der blev grundlagt i 1967 af Erik Jensen, som selv startede i kølebranchen i 1959.

Jensen Køleteknik gruppebillede kølefirma kølemontør
Firmaet ejes og drives i dag i fællesskab af Erik og sønnen Jesper Jensen. Virksomheden er beliggende i Herluflille mellem Ringsted og Næstved, men kører ud til kunder på hele Sjælland.

Varmepumper i Næstved

MERE EN 50 ÅRS ERFARING

Med mere end 50 års erfaring i branchen, under mottoet “Koldt og godt”, udfører vi opgaver, der omfatter opbygning, levering og montering af industrikøleanlæg, proceskøleanlæg og vandkølingsanlæg samt specialanlæg for temperaturstyring til champignonproduktion, gartnerier og slagterier mm.

På eget værksted, indrettet med maskiner og værktøj for klip, buk og svejsning samt pladebearbejdning i henholdsvis jern, stål, aluminium og rustfri stål, opbygges diverse anlæg såsom specielle anlæg med enkelte kompressorunits eller som parallelkoblet kompressorracks.

Jensen Køleteknik har specialiseret sig i opbygning af køleanlæg til elektronik- og medicinalvareindustrien, samt specialanlæg til laboratorier og målerum. Endvidere er vi leveringsdygtige i klimaanlæg og aircondition til kursuslokaler, kontorer, butikslokaler samt køling til Edb-anlæg og serverrum mm.

Jensen Køleteknik leverer og monterer selvfølgelig også alt i butikskøleinventar, modulkølerum og fryserum samt kølede glasdørsfronter.

PÅLIDELIG SAMARBEJDSPARTNER

Jensen Køleteknik samarbejder med rådgivende ingeniørfirmaer og arkitektfirmaer om projektering og opbygning af komplette anlæg, der er tilpasset den enkelte kundes krav og ønsker, og gerne som nøglefærdige anlæg.

Vi har desuden døgnvagt for serviceudkald til vore faste kunder, og udfører endvidere opgaver med egne teknikere og montører, såsom service, vedligeholdelse og reparationer på alle typer industri- og kommercielle køleanlæg.

For hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for køleteknikken er vore teknikere jævnligt på kursus.

Jensen Køleteknik er tilsluttet Autoriserede Kølefirmaers Kvalitets Dokumentations System.

VI LIGGER VÆGT PÅ DIN TRYGHED MED FØLGENDE CERTIFICERINGER, godkendelser OG MEDLEMSSKABER

Brugt og godt

Vi har løbende brugte dele til salg, så du kan gøre en god handel i forhold til din køleinstallation eller reparation af denne.

Se brugt elementer